2011-02-09 16:03:59• hírek • Póti Orsolya

Ajándékból idén sincs hiány

A szerelmesek világszerte megünneplik a Valentin napot, ajándékokkal fejezve ki szerelmüket. Ajándékban pedig nincs hiány, hiszen már megjelentek az első utcai árusok, és az üzletek is tömve vannak kedves meglepetésekkel.

A Valentin napi hagyomány egyre inkább hazánkban is hódit. Környékünkön csak a 90-es évektől terjedt el az ajándékozási  láz, azonban ma már tucatjával kínálják a "romantikus" tárgyakat. A  pároknak komoly fejtörés, hogy mivel lepjék meg szívük választottját, de ezen a napon senki sem feledkezik meg kedveséről: van akik ajándékokkal, mások pedig romantikus vacsorával ünnepelnek.

Szatmárnémeti utcáit járva észrevettük, hogy idén már megjelentek a Valentin napi meglepetéseket kínáló árusok, és az ajándékboltok kirakatai is piros szívekkel és szimbolikus tárgyakkal  jelzik a szerelmesek napjának közeledtét.

Az utcai árusok bíznak a jó vásárban, ugyanis az árakon szinte semmit sem változtattak. Egyesek pesszimistán néznek a következő néhány nap elé, mások szerint sikeres lesz a vásár, mert már most, az első napokban vannak érdeklődők. A legdrágább termékük - egy óriás plüssmackó - ára megközelíti a 160 lejt, de 5 és 10 lej értékben is választhatnak kisebb plüssöket, szívpárnákat és egyéb kedves ajándékot a vásárlók.

A szuvenírboltok eladói már több mint egy hete kirakatba állították Valentin napi kínálatukat. Természetesen a választék jóval bővebb, a kinti árusokéhoz képest, és talán minőségibb is. A boltokban beszerezhetünk gyertyákat és gyertyatartókat a romantikus vacsorákhoz, de vannak itt is plüssmacik, szív alakú párnák „Szeretlek" vagy „I Love You" felirattal, és kapunk  képrámát, bögrét, perselyt és ékszertartót is.







Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: